Achtervering onderhoud? Niet vergeten!

Downhill/freeride/freestyle mountainbikers opgelet: je achtervering heeft af en toe ook wat extra liefde nodig. Vergeet daarom niet regelmatig je achtervering te controleren; ook hier geldt dat vervangen veel pijn in de portemonnee betekent.

Deze FOX VAN RC achtervering mankeerde niets, maar was erg intensief gebruikt de afgelopen tijd, vandaar dat we gevraagd werden een preventief beurtje uit te voeren. Zo zien we ze het liefst; in goede conditie, zodat je eventuele schade vóór kunt zijn. Zo hebben we best wat klanten die jaar in, jaar uit trouw hun voorvork en/of achtervering opsturen of langs brengen voor een beurt. Er zitten ertussen die al bijna 12 jaar oud zijn, en nog steeds prima werken! Dat zijn overigens wel voorvorken en achterveringen die regelmatig onderhouden worden. Als ze ergens in hun bestaan een reparatie hebben moeten ondergaan, gaan ze over het algemeen toch niet zó lang mee als een geserviced exemplaar.

Benieuwd of we jouw achtervering ook kunnen servicen? Neem even contact met ons op en je weet meteen wat we voor je kunnen betekenen.

Recent Posts