Voorvork revisie – Rockshox

Voor één van onze klanten voerden we een voorvork revisie uit op deze downhill voorvork van Rockshox. De vork sloeg in uiterste stand, dus er was weinig schokbreken meer aan…

Tijd voor een voorvork revisie. We hebben nieuwe keerringen in de vork gezet, maar ook o-ringen én stootblokken. Op de foto zie je overigens nog goed de ‘sludge’ zitten; een héél duidelijk teken dat de vork toe is aan een beurtje… Tegelijkertijd met de revisie hebben we overigens een servicebeurt uitgevoerd, want waarom zouden we immers half werk verrichten? Typisch gevalletje van ‘nu we er toch zijn’ :-) Voor een fractie van de prijs van een nieuwe voorvork kan deze weer een hele poos mee. Mooi toch?

Merk jij ook wel eens dat je vork niet lekker inveert óf juist niet lekker terugkomt, of heb je ook wat sludge op je vork zitten? Neem even contact met ons op en we kijken wat we voor je kunnen doen. En ook wanneer je je voorvork het nog prima doet, maar je hem toch al enige tijd gebruikt kan het geen kwaad om eens te informeren naar onze voorvorkservice. Een voorvork revisie kun je immers nog steeds beter voorkomen!

Recent Posts