Ons voorvorkonderhoud in de BOVAG-krant!

Nu we bijna een jaar onderweg zijn met ons (over)enthousiaste voorvorkonderhoud van mountainbikes voor particulieren en professionals kunnen we jullie met trots melden dat het tijd is om op te schalen!

Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mountainbikers hun kostbare materiaal aan ons toevertrouwen voor professioneel voorvorkonderhoud. We zijn blij dat we jullie zoveel praktijkvoorbeelden kunnen voorschotelen, zodat iedere mountainbiker hopelijk op tijd herkent wanneer het tijd is voor voorvorkonderhoud. We merken dat we in de loop van het jaar steeds minder vorken op de bank krijgen die niet meer te repareren zijn. En geloof ons; we geven liever goed nieuws dan slecht nieuws.

Onlangs werden we benaderd door de Bovag, omdat ze graag een artikel wilden schrijven over ons hoofdmerk (Pennekamp Fietsen). Enorm leuk én gezellig, vooral de bijbehorende fotoshoot! We mochten zelfs op de cover van de BOVAG-krant, dus gelukkig maar dat zo’n professionele fotograaf zelfs van ons iets toonbaars kon maken… Al gauw kwam ook ons specialistische voorvorkonderhoud voor mountainbikes ter sprake, waarmee we heel veel meters hebben gemaakt het afgelopen jaar. We hopen dat dat grotendeels aan onze bedrijfsfilosofie te danken is; we zitten net zo graag óp als áán een fiets!

Dus laat ze maar komen die vorken, we kunnen ze allemaal met liefde kwijt! Zoals je ziet hebben ze het allemaal fijn en gezellig zo dicht bij elkaar. Ze staan lekker warm en droog en we zorgen echt heel goed voor ze.

Recent Posts